Hlavní navigace

Názor k článku Osobní účet České spořitelny po roce: Za věrnost bance slevy od www.zadluzeni.cz - Jo, ale taky v S24 nezobrazíte ani tři...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 3. 2009 16:43

    www.zadluzeni.cz (neregistrovaný)
    Jo, ale taky v S24 nezobrazíte ani tři měsíce najednou (pokud tam není zrovna únor) a nenechá vás hledat neomezeně v minulosti. Taky někdy tvrdohlavě tvrdí, že máte počáteční datum hledání vyšší než konečné, ač to není pravda (pro šťoury: rok byl správně).

    Od ČS mám podnikatelský účet, sporožiro i hypotéku. A Bůh dá, do půlky roku nebudu mít u nich nic.

    Živnostničit mohu i na FIO. Jejich web rozhraní vypadá strašně, ale funguje dobře a nemá taková omezení jako S24. Úspora na poplatcích necelých 300Kč měsíčně, poplatek jen za čtvrtletní papírový výpis kvůli DPH.

    Hypotéku snad doplatím na konci fixace. Na refinancování takový zůstatek nemá IMHO smysl, ale pokud bych měl více, rozhodně bych šel do mBank. Úrok mají nepatrně nižší (nesmíte věřit reklamním sazbám ČS na webu), poplatky nula a hlavně bilanční účet. Úspora minimálně 150,- za vedení účtu a tři zbytečné operace na inkasním účtu. Mít mBilanc poslední rok, ušetřil jsem cca 15-20K Kč.

    A s hypotékou budu moci zrušit zbytečné sporožiro (nechal jsem si ho hlupák vnutit do smlouvy o hypotéce) a s ním dalších cca 60Kč měsíčně. Beztak všechny operace mám již dávno přesunuty do mBank.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).