Hlavní navigace

Názor k článku Osm chytáků bank, jak úspěšně oškubat své klienty od Skromný požitkář - Já na to mám mlýnek, ale v posledních...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 6. 2011 17:15

    Skromný požitkář (neregistrovaný)

    Já na to mám mlýnek, ale v posledních letech si dělám nanejvýš droby (strouhané těsto, lze i s vajíčkama). Ostatní těstoviny kupuji, přestože jsou minimálně o 100% dražší než vstupní surovina. Příliš předražené ale nekupuji!

    Vůbec nakupuji tak, že nakupuji očima. Teprve následně vyhodnocuji zda cena alespoň jakž-takž odpovídá a jsem ochoten tuto stanovenou cenu zaplatit...

    Poznám celkem dobře kvalitu zeleniny a ovoce a mám se super/hyper docela problém, ale dříve jsem chodíval na rynk (dnes už zase začíná být zajímavější) a bavilo mne i smlouvání o ceně.
    S masem je to u mne horší, řekl bych že i docela špatné, a to kupuji jen opravdové maso, a pak už jen klobásky a uzené maso, nanejvíš ještě jitrničku,...
    Problém je ten, že kromě domácích králíků a slepic jsem ještě asi moc kvalitního masa neviděl. Jěště skopový, ale to zase nemají běžně v obchodě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).