Hlavní navigace

Názor k článku Osm chytáků bank, jak úspěšně oškubat své klienty od Jaromir - Maso nepodražilo. Mléčné výrobky podražily. U zeleniny spíš...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 6. 2011 11:46

    Jaromir

    Maso nepodražilo. Mléčné výrobky podražily. U zeleniny spíš záleží, jestli člověk koupí to, co je zrovna v akci. Chleba a rohlíky podražily o 20%. A s DPH bude jen hůř...

    Tak ale stále ti, co si vaří na tom jsou (z hlediska financí), o kvalitě nemluvě, za vodou...

    Teď jsem kupoval čistá leča ve sklenicích (byly v akci) a všiml jsem si, že oproti těm, co nejsou v akci jsou o hodně řidčí, asi to ředí vodou.

    Nebo jsem včera kupoval margarýn a vedle klasických značek byla nějaká nová, o polovinu dražší (ale měla menší gramáž aby to nešlo tak poznat na ceně), na obalu velký obrázek másla a texty "S MÁSLEM" a po přečtení malého písma jsem se dozvěděl, že je tam "0,5% másla" ano správně půl procenta :).

    O kvalitě párků se ani nemá cenu bavit. Koupim levný šunt a je tam soja, kopím za 140 Kč kilo a jsou tam zuby a křupky, prostě hnus. Ještě že nemůžou pančovat maso z výseku (když pominu tu jejich novinku "křehčení" ala injekčního přidávání vody a chemie dovnitř).

    Ze stravování se pomalu stává boj.

    Levná meníčka kuchaři nevaří (do 100 Kč), ale smaží, nedávají si s tím práci a základní potraviny se šidí, jak se to dá.

    Je zajímavé, jak hodně lidí se každý den stravují v restauracích a přitom jsou schopni akceptovat tu v průměru nevalnou kvalitu jídla, která se tam podává.

    Joj, to jsme zase offtopic :). Jsem to tu pěkně zvrhnul

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).