Hlavní navigace

Názor k článku Osm chytáků bank, jak úspěšně oškubat své klienty od Skromný požitkář - Souhlasím, asi žiji podobně. Ale je fakt že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 6. 2011 11:30

    Skromný požitkář (neregistrovaný)

    Souhlasím, asi žiji podobně. Ale je fakt že základní suroviny v poslední době značně podražili, ty kvalitní více. Posledního 1/4 roku jsem sumu 2000 Kč vždy překročil a to ještě některé potraviny mám v zásobě za lepší ceny a zelenina roste na zahrádce.

    Co mi ale vadí nejvíc, je že nejen že se zvedla cena, ale podle mne se i zhoršila kvalita. Nemohu s tím nic dělat, musím brát co je.

    **
    Pro ty co nevaří a nechápou co je základní surovina, tak jde o: maso, sádlo, vajíčka, mléko, sýr, (jogurt, kefír - ale často je vyrábím sám), mouku, krupice/kroupy, vločky, olej, zeleninu, ovoce, kávu, čaj, čokoládu, kakao, cukr, med, luštěniny, rýži, pohanku, chléb, houby, vyuzené maso, klobásky, kvasnice, sůl, těstoviny (kdo se s tím má dělat), hořčici, kečup (ten ale nejím),... pivo, koňak (brandy), víno, burčák, pálenka,... (alkohol do těch dvou tisíc pochopitelně nikdo rozumný nebude zahrnovat)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).