Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Odbory vědí jak na to! od žabák - V tom jejich paláci v Praze, je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 1. 2003 6:44

    žabák (neregistrovaný)

    V tom jejich paláci v Praze, je prý více jak 50% bývalých komunistů. Na jednotlivých regionech šéfují také většinou komouši. Vede je s. Štech, bývalý komunista příslušností a současný komunista duší. Socialistický stát rovná se silné odbory rovná se cesta do pekel. Tohle všechno začíná u voleb. Kdo šel k volbám a volil levici, tak ať si nenaříká. Ten kdo nevolil vůbec, tak ať drží hubu.

    Přesná ukázka toho, jak to chodí, byla v Jihlavě u firmy Bosch. Tam neměli odbory a nikdo ze zaměstnanců o ně nestál. Nikomu to nevadilo, kromě několika flákačům, lidem před vyhazovem a ústředním odborovým orgánů. Tak se tam soudruhům nakonec podařilo odbory založit i přes nesouhlas zaměstnanců a proti jejich vůli.

    Až budeme mít dobré a jednoznačné zákony, až bude u nás vymahatelnost práva, tak nikdo nepotřebuje odbory. Přemýšlím kdy lidé pochopí, že odbory jsou největší škůdci v rozvoji podnikání. Možná by se nějaký dobrý právník mohl zviditelnit na tom, kdy podal na odbory trestní oznámení. Paragrafů by se jistě našlo dost. Jako předběžné opatření by navrhl pozastavení činnosti a obestavení majetku.

    Další cesta je vyvolání předčasných voleb. Současným sociálním komoušům a pámbíčkářům dát červenou kartu a zvolit novou mladou generaci pravicových politiků. I tak by minimálně 5 let trvalo, než by uvedli zadluženou a zkorumpovanou republiku na normální úroveň. Mladou generaci uvádím úmyslně, neboť oni budou jednou sklízet nakyslé plody, které pěstují současní levicoví političtí barbaři.

  • 15. 1. 2003 22:17

    BP (neregistrovaný)

    Těžko si nevzpomenout na průpovídku o bývalých komunistech a bývalých černoších.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).