Hlavní navigace

Názor k článku Od ledna 2019 se zvyšuje odškodnění za pracovní úrazy. Jak a o kolik? od Tibor Krištóf - Dobrý den, všichni kteří trpíte nemocí z povolání...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 1. 2019 19:59

    Tibor Krištóf (neregistrovaný)

    Dobrý den, všichni kteří trpíte nemocí z povolání nebo pracovním úrazem, to jak je postaven zákon vůči nám je to nemorální a proti selskému rozumu, jelikož zákon je zastaralí a lidi kteří trpí nemocí z povolání jsou šikanování a jsou vyčlenění z normálních životů .Třeba já jsem utrpěl nemoc z povolání a v roce 2015, rok jsem byl na nemocenské po roce jsem si našel práci jelikož jsem nechtěl být doma snažil jsem se, ale udělal jsem špatně a to jen proto, že nikdo nám neřekne jak to je ze zákona nebo jaké má pojišťovna podmínky. Třeba byl jsem zaměstnán měl jsem práci na 4 hodiny jelikož na delší dobu nemohu pracovat můj příjem byl 8.100 kč na měsíc pak jsem skončil můj stav se zhoršil , průměr z práce byl 7.900 kč to bylo v roce 2016 , pak jsem byl na úřadě práce , ted jsem si našel práci s platem 6 .100 kč na 4 hodiny , ale pořád mi pojišťovna odečítá z renty 7.900 kč a to protože jsem si byl schopen vydělat víc mám strop výdělek , je to vůbec možný? Proč neberou v potaz reálný plat který máme , proto je špatný to, že není jednoduchý se zaměstnat ani z tohoto důvodů musíme přemýšlet zda jít do práce nebo ne, jelikož pak jste na tom hůř.
    Všude berou poslední průměr kdy se evidujete na úřad práce , ale pojišťovna ne , tak já ted nemohu jít do práce a vydělat si třeba 9.000 kč protože kdyby jsem tak skončil , tak by to šlo semnou a jen bych si pohoršil.
    Musíme se bránit musíme už něco udělat podávat hromadné podněty na UMBUSMANKU A K SOUDUM jelikož jsme týrání a diskriminování a to je špatně nemůžeme si vydělat a jít s dobou jelikož to pojišťovna vezme z renty , je zákon zastaralý a je třeba s tím něco udělat . Proto vás žádám všechny aby jsme se spojili a podali hromadné podněty a to je petici a poslat to AMBUSMANCE. Navrhuji napsat to a podepsat to všemi kteří trpí nemocí z povolání .

    Nebo soudem to řešit a to najmout advokáta který bude dobrý a náklady spolu uhradit , musíme udělat něco proto.

    Děkuji Vám a pokud by se někdo našel prosím kontaktujte mě na postatibor@sez­nam.cz
    pokud se najdou dostatečný počet kteří by toho šli tak se spojíme a budeme to řešit na fb je moje stránka lide s nemoci z povolání připojte se.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).