Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nuda, zívačka, vtip a šmrnc. Tak hodnotili porotci nejlepší finanční reklamy od anonym - Reklamu ani fotbal moc nevnímám, ale bavíme-li se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 3. 2009 7:07

    anonymní
    Reklamu ani fotbal moc nevnímám, ale bavíme-li se o reklamě České spořitelny nevím na co, tak v té reklamě zní taková výsměvná hudba. Výsměvná klientům, jak se jim spořka vysmívá kiš kiš, to jsme z vás udělali ještě větší trouby a odrali vás o váš těžce vydělaný peníz. A celebritám a "potřebným" v Rakousku opět trochu stoupne životní úroveň.

    Docela mne šokovalo "Spolehlivý jako Česká spořitelna" - odborníci asi nejsou klienty ČS nebo jim nějaké to faux pax připadá normální
  • 31. 3. 2009 12:39

    achjo (neregistrovaný)
    Je skutečně pan Martin Novosad odborníkem na film a reklamu z České televize?? Když své názory veřejně prezentují zástupci ČT tak vulgárním způsobem, tak se ani nedivím, že to s ní jde dlouhodobě z kopce.. Koho zajímá jakému typu žen tento undergroundový prototyp kromaňonce dává přednost? Kritizovat tak vulgárním způsobem si údajný odborník může dovolit snad jen v hospodě, odkud nejspíš nad ránem vyvrávoral, aby se prospal do tzv. postdrakového stavu ve kterém zplodil tenhle žumpoidní paskvil.. Což se mimo jiné projevuje zhoršující se schopnosti sebereflexe úměrně s přidáváním na dávce nechutností položku po položce. Promiňte, neumím si rozumně vysvětlit ten trapně zbytečně agresivní duch celého oficiálního vyjádření se (budu se opakovat) odborníka na film a reklamu z České televize. Vlastně by stačilo, kdyby místo času, jež výše jmenovaný pán strávil právě tím honěním si trika a bůhvíčeho ještě, nakreslil pod jmenný seznam bank a jejich reklamních spotů jednoduchý obrázek, za který káral pan Abrahám, coby Knotek, svého filmového syna Štěpána v Kulovém blesku.. Co říci na závěr?? Snad si zazpívat: A prečo kritik nenapíše piesen?
  • 31. 3. 2009 15:33

    anonymní
    Nevím, o jakého člověka v případě p. Novosada jde, nikdy jsem o něm nic neslyšel. Na druhou stranu je mi sympatické, že není - oproti současnému trendu - politicky korektní a když se mu něco zdá pitomé, tak prostě řekne, že se mu to zdá pitomé a neokecává to.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).