Hlavní navigace

Názor k článku Nový sazebník chystá MONETA Money Bank. Přehled změn od prosince od MONETA - OD LEDNA 1,5% NA SPOŘÁKU - Vážená klientko / Vážený kliente, dovolte prosím, abychom Vám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2019 1:23

    MONETA - OD LEDNA 1,5% NA SPOŘÁKU (neregistrovaný)

    Vážená klientko / Vážený kliente,

    dovolte prosím, abychom Vám oznámili, že od 01.01.2020 se změní úroková sazba na Vašem spořicím účtu Spoření 2 z 2 % p.a. (tj. ročně) na 1,5 % p.a. do výše zůstatku 1 mil. Kč. Úročení 0,5 % p.a. pro zůstatky nad 1 mil. Kč zůstává zachováno.

    Věříme, že sazba 1,5 % p.a. do 1 milionu Kč stále patří mezi nejlepší nabídky na trhu. Pokud máte zájem, můžete zvážit alternativní produkty s potencionálně vyšším zhodnocením, čímž je např. investování do podílových fondů. Pokud se pro investování rozhodnete, odpustíme Vám veškeré vstupní poplatky, a to až do 29.02.2020. Pro využití této nabídky navštivte prosím kteroukoli z našich poboček.

    Změna úrokové sazby na spořicích účtech je dána nedávným vývojem na trhu. Aktuálně se očekává, že úrokové sazby v budoucnu nejspíše klesnou. Doufáme, že i přesto se rozhodnete nadále zůstat naším klientem. Pokud se rozhodnete jinak, máte samozřejmě možnost svůj spořicí účet kdykoliv zdarma vypovědět. Zároveň doplníme, že úrokovou sazbu měníme v souladu s čl. VI. odst. 5. Smlouvy o bankovních produktech a službách a čl. 26. Základních Produktových podmínek spořicího účtu. Účet máte právo vypovědět na základě čl. 21 písm. c) Základních Produktových podmínek spořicího účtu.

    V případě dotazů zavolejte náš zákaznický servis na 224 445 222 nebo Vás rádi uvidíme na kterékoli pobočce MONETA Money Bank. Věříme, že i nadále zůstanete naším spokojeným klientem.

    S přáním hezkého dne

    Vaše MONETA Money Bank

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).