Hlavní navigace

Názor k článku Nově téměř 700 tisíc pro pozůstalé při úmrtí vlivem pracovního úrazu. Vyšší je i náhrada za pohřeb od Victor z Ovieda - Tak to jsou pro mě nové zprávy.Do teť...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 12. 2020 7:52

    Victor z Ovieda

    Tak to jsou pro mě nové zprávy.Do teť jsem si myslel,neboť jsem se o to nezajímal,že již nyní se odškodnění za úmrtí vlivem prac. úrazu nebo nemoci z povolání pohybuje zhruba mezi milionem či dvouma miliony Kč a nyní je tady humbuk kvůli 700 000 Kč.
    A u těch nemocí z povolání se pozůstalí dozvědí,že zemřelý měl chorobu z povolání až po pitvě a měl tedy dlouhé roky brát rentu,ovšem zemřel na něco jiného,ale tu rentu brát měl.Posudkoví lékaři jsou totiž při neuznávání nemocí z povolání hmotně zainteresováni,aby je nepřiznávali.Jak bylo na rovinu řečeno již před delší dobou jedním posudkovým lékařem pro horníky při jejich vyřazování z dolu: "Hoši já vím,že by teoreticky každý druhý z vás měl správně dostat rentu,ale jak by k tomu šachta a posléze stát přišli?My máme povolena jen určitá procenta a víc ani rana."To samé je s posudkovými lékaři všech pojišťoven.Ti z člověka po jakémkoliv úraze udělají hned pomalu zdravého.A tak se u nás léčí.
    To jsem odbočil s těmi rentami od tématu odškodnění.Pardon.

    23. 12. 2020, 07:53 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).