Hlavní navigace

Názor k článku Nezaměstnanost opět klesla. K práci přistupujeme jinak než v zahraničí od Jarmila - Co vám vysokoškolačky udělaly, že z nich děláte...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 4. 2019 15:06

    Jarmila (neregistrovaný)

    Co vám vysokoškolačky udělaly, že z nich děláte štětky? Víte, kolik je v tomto státě lékařek nebo učitelek? Máte dojem, že madam Curie-Sklodowská rozbila atom a objevila uran pomocí svého dámského genitálu? Uvědomte si laskavě, že spousta žen by klidně tzv. dělala kariéru, jenže má problémy se zaměstnavatelem a s tím, že se rozhodla mít děti. Mužů se při příjmacím řízení nikdo neptá, jestli chtějí založit rodinu nebo kolik mají dětí. Já naprosto chápu, že v malé firmě nebo tam, kde pracuje více žen, je těhotná žena nebo žena s malými dětmi problém, ale to bychom měli jako společnost řešit a pomoci rodinám s péčí o malé děti, pokud teda nechceme, aby se děti rodily jen těm, kdo nechodí do práce (častokrát už více než jednu generaci). Uvědomte si, že vzdělané ženy jsou obvykle zárukou dobrého vzdělání i pro další generace.
    PS: to, co jste napsal, to prohlašovali muži tak v polovině 19.století, kdy se nedokázali srovnat s tím, že ženy chtějí pracovat (za peníze), studovat a nechtějí být závislé na mužích. Je smutné, že podobné žblepty někdo dokáže vyplodit ještě v 21.století (nebo vám fakt vadí, že vysokoškolaček je víc než vysokoškoláků? To vám to tak šláplo na kuří oko? Jaké vzdělání máte Vy?).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).