Hlavní navigace

Názor k článku Nesmysly o pražské taxislužbě, kterým pravděpodobně vě­říte od xf - "No týká se to asi malého procenta zákazníků." Přesně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2017 23:45

    xf (neregistrovaný)

    "No týká se to asi malého procenta zákazníků."
    Přesně tak. Velmi malého. Tak proč s tím argumentuješ?

    NY? Takže je tam namísto vlastní dopravy svážejí taxíky.
    Uvědomuješ si, že to znamená, že najedou skoro 2x více km, nežli s vlastní dopravou? Protože v opačném směru je v určitou denní hodinu minimální dopravní potřeba. A večer se to obrátí.
    Kdepak, to co píšeš je nesmysl. Jestli chceš být ekologický, tak MHD (nebo kolo, což ovšem v našich klimatických podmínkách ne vždy lze).

    No, ono je to tam tak, že většinu dopravy (i v NY) obstará MHD.
    A ještě jedna věc: proč by to tam (i tady !) měla stavět radnice? Já si někde postavím... kanceláře, byty, fabriku, obchod... a radnice starej se, postav mi k němu parkování. Hloupost a zlodějna. Hloupost, protože radnice ty pozemky stejně málokdy má. A zlodějna, proč by měl cizí kšeft platit daňový poplatník?
    Mimochodem, tohle je jeden z principů nových PSP... Developerům snížili povinnost postavit ke každému bytu (přibližně) jedno parkoévací stání na (přibližně) 0,5 parkovacího stání. Ať jdou řvát na radnici, aby jim za peníze daňového poplatníka postavila jejich soukromé garáže.
    No, ony tam jsou i jiné perly..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).