Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nepřipsali vám úrok na vašem účtu? Běží vám doba pro reklamaci od anonym - Když jsem si u nich Genius Plus zakládal,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2009 9:48

    anonymní
    Když jsem si u nich Genius Plus zakládal, tak jsem si musel vymýšlet PSČ, protože to moje (vesnice ve středních Čechách) v databázi neměli a ručně zadané jim systém odmítal akceptovat.

    Následně mě pracovník GE vehementně přesvědčoval, že bez poskytnutí souhlasu s použitím mých osobních údajů k marketingovým účelům mu systém nedovolí aktivovat mi přístup do Internetového bankovnictví, jelikož jednorázové heslo zasílané na mobil je obchodní sdělení, s jehož zasíláním nechci vyjádřit souhlas. Když jsem po něm chtěl odkaz na VOP, ze kterých je takový nesmysl jasný, tak že to nemá. Už jsem chtěl nadřízeného, když se jeho kolegyně u vedlejší přepážky ozvala (už to nemohla poslouchat), ať ten souhlas nezaškrtává a bude to. On namítl, že pak nemůže aktivovat Internet banku. No, nebudu to protahovat, samozřejmě to šlo. Ale zkoušel to na mě docela dlouho. No a pak jsem přišel na pokladnu a na účet jsem si vložil 40.000Kč. Slečna mi povídá: vy chcete úrok 3,6%, že? Já říkám, že ano. A ona - tak to si musíte vložit aspoň 40.200Kč. Já říkám, jak to, že v podmínkách stojí, že lepší úročení je od 40 tisíc. Prý těch 200Kč je tam zmíněno jako minimální vklad. Já říkám, že ano a že mám dojem, že 40 tisíc je víc než 200Kč, takže podmínku minimálního vkladu 200Kč splňuji. To prý ano, ale těch 200Kč se mi odečte z disponibilního zůstatku. Nebyla schopná mi k tomu víc říct, víceméně jsem pochopil, že těch "minimálních 200Kč" je pro ně nějaký druh výpalného, který je bokem a který mi vrátí, až budu rušit účet. Možná by stálo i za to se pana Kříže dotázat, co to vlastně znamená. Zatím jsem u žádné banky nezažil, abych musel dávat nějakou zálohu. To mi udělal pouze před třinácti lety mobilní operátor Paegas.
  • 2. 4. 2009 16:50

    anonymní
    Zjistit po měsíci, že mně tam leželo 40000Kč na 0,1% úrok, to by naštvalo.
    Přece jenom ztratit takovou blbostí cca 99Kč.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).