Hlavní navigace

Neomezená data i volání. Mobilní operátoři kvůli koronaviru zvýhodnili své služby

17. 3. 2020
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Shutterstock
Čeští mobilní operátoři upravili kvůli koronaviru nabídku svých služeb a některé nabízejí mimořádně zdarma či zvýhodněně. Nově můžete mít neomezená mobilní data, volání, SMS či nabídku televizních kanálů.

O2

O2 nabízí od pondělí 16. března do 30. 4. 2020 neomezená data zdarma. Stačí si je jen aktivovat u svého hlasového tarifu s daty. Vše snadno nastavíte v Moje O2. Balíčky O2 Spolu (vzniklé od 16. 9. 2019) a tarify [:kůl:] mají neomezená data aktivní automaticky.

Operátor připravil speciální nabídku pro O2 TV. Pro nové zákazníky bude služba při aktivaci do 12. dubna prvních 30 dní za 1 Kč. Stávající zákazníci tarifů O2 TV Bronzová, Stříbrná, M a L si mohou aktivovat balíček Kino s kanály HBO na měsíc zdarma v samoobsluze Moje O2.

Ve zkratce:

  • Neomezená data: 0 Kč do 30. 4. 2020 pro soukromé osoby, malé firmy a OSVČ, stačí je aktivovat u hlasového tarifu s daty. Pouze pro tarifní zákazníky.
  • O2 Televize: 1 Kč na prvních 30 dnů.
  • Kino s HBO: 0 Kč na měsíc od aktivace.
  • Go karta: Bonus 100 Kč za první dobití od 13. 3. 2020 do 11. 4. 2020.

SAZKAmobil

Od 13. 3. 2020 do 31. 3. 2020 Sazka nabízí speciální hlasový balíček Neomezené volání a SMS v síti SAZKAmobil zdarma. Akce se vztahuje na všechny stávající zákazníky, kteří vlastní aktivní předplacenou SIM kartu SAZKAmobil a aktivaci hlasového balíčku Neomezené volání a SMS v síti zdarma učiní prostřednictvím SMS (odesláním N na 8866), Internetové samoobsluhy, Zákaznické linky nebo v mobilní aplikaci SAZKAmobil.

Doba platnosti takto aktivovaného balíčku je jeden měsíc ode dne aktivace. Balíček Neomezené volání a SMS v síti zdarma není možné kombinovat s Odměnou za aktivaci nové SIM karty Levné volání a SMS za 1 Kč a s Odměnami za dobití Levné volání a SMS za 1 Kč a Neomezené volání a SMS v síti.

Aktivací balíčku Neomezené volání a SMS v síti zdarma zaniká platnost stávajícího hlasového balíčku bez ohledu na to, zda byly minuty v rámci stávajícího hlasového balíčku zcela vyčerpány, či nikoli. Balíček Neomezené volání a SMS v síti zdarma mohou aktivovat pouze zákazníci s předplacenou kartou SAZKAmobil.

Ve zkratce:

  • Neomezené volání a SMS v síti SAZKAmobil: 0 Kč na měsíc od aktivace.

T-Mobile

T-Mobile nabízí od středy 18. 3. 2020 do 30. 4. 2020 neomezená data a bonus za dobití předplacené karty domácnostem a podnikatelům. Už od pondělí 16. března nabízí více televizních programů zdarma.

Tarifní zákazníci si mohou zdarma aktivovat neomezená data prostřednictvím aplikace Můj T-Mobile. Nabídka platí i pro podnikatele. Twist zákazníci mohou využít 50 % bonusového kreditu na volání, SMS a data při dobití v aplikaci Můj T‑Mobile nebo na stránce s dobíjením. Bonusový kredit má platnost 30 dní.

Firma přišla s nabídkou neomezených dat také pro státní instituce a velké firmy s rámcovou smlouvou. T-Mobile nabízí také pomoc při využívání nástrojů pro spolupráci a komunikaci na dálku. Plně si uvědomujeme závažnost současné situace i nejistotu, kterou naši zákazníci pociťují, říká Juraj Bóna, výkonný ředitel T-Mobile Czech Republic, a dodává: Aktuální nabídkou chceme přispět svým dílem k zachování přirozeného běhu české ekonomiky a bezproblémovému chodu státních institucí a zpříjemnit všem život v době, která je pro nás všechny velmi náročná.

Od 16. března operátor dočasně rozšiřuje TV nabídku živého vysílání pro digitální, satelitní i optickou televizi. A to automaticky bez restartu, dalšího ladění či nastavování. Zařazuje programy navíc pro TV zákazníky v tarifech XS, S, M, a L. Přidává množství dětských, dokumentárních, filmových, sportovních i hudebních kanálů. Zákazníci si tak mohou vychutnat dokumenty nejen o přírodě na kanále BBC Earth nebo sportovní relace na Digisport či Premier Sport.

dan_z_prijmu

Ve zkratce:

  • Neomezená data: 0 Kč pro všechny do 30. 4. 2020, tj. pro soukromé osoby, OSVČ, firmy i zákazníky s rámcovou smlouvou. Pouze pro tarifní zákazníky.
  • Twist: 50% bonusový kredit na volání, SMS a data, platí 30 dnů.
  • T-Mobile televize: Více bezplatných programů, automaticky.

Vodafone

Operátor od středy 11. března neúčtuje služby lidem, kteří uvízli v karanténě v Itálii. Neúčtuje jim volání do České republiky a na Slovensko. Zdarma jsou i SMS po vyčerpání balíčku a data. V Česku pak operátor rozšířil nabídku televizních služeb. Klientům UPC TV přidal zdarma televizní kanály.

  • Ve zkratce: vybrané bezplatné služby pro klienty, kteří uvízli v Itálii.
  • Klienti UPC: Více televizních kanálů v ceně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po studiu žurnalistiky se začala naplno věnovat novinářskému řemeslu se zaměřením na ekonomiku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).