Hlavní navigace

Názor k článku Kromě základní minimální mzdy na 13 350 Kč se zvyšuje i jiná, a to na 26 700 Kč od kiky - Dnes jsem se vrátil ze zaměstnání ,chodím do...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 12. 2018 21:04

    kiky (neregistrovaný)

    Dnes jsem se vrátil ze zaměstnání ,chodím do něj 2x měsíčně na pracovní úřad,2x měsíčně proto ,neboť se jedná o intenzivní hledání práce pro uchazeče vícekráte na ÚP evidovaného,takže spadám do evidence skupiny ,,eL" ,jak jsou lidé jako já označeni .
    Nevadí mi to ,má podpora činí 14 700,- v prvních měsících výplaty podpory ,poté se snižuje a po čase se opět snižuje ,takže budu končit s necelými 11000,-.
    Patřím věkem do skupiny nezaměstnaných s délkou podpory 11 měsíců a čekal jsem od poslední evidence finanční podpory pro nezaměstnané ,že naši holomci prodlouží dobu podpory z 11 na 12 měsíců,leč marně.
    Jsem částečně invalidní a tak s důchodem mám vcelku pěkné peníze - takové mít ve starobě nebudu.A když čtu ten český šlendrián se zaměstnavateli,tak jsem rád za peníze eráru ,při kterých nasáváte svobodu přítomného okamžiku ať už v létě u vody ,v lese na houbách ,či na kole nebo u hodinové snídaně.
    Jsem odhodlán vyčerpat všechny tři roky podpory,po 55-ti letech věku ,které erár započítává jako zápočet k odpracovaným rokům do důchodu.
    Ale pozor... to by nebyl erár aby tam nebyla nějaká lumpárnička ....a tak vám ze zmíněných tří let započítá jen 80% doby ,což je nějakých 27měsíců a tři týdny.
    Budujte ,pracujte ,mějte se hezky určitě si to zasloužíte ,stejně jako já.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).