Hlavní navigace

Názor k článku Někteří Češi se "státního" důchodu v 73 letech nedožijí, Evropa je přitom vstřícnější od Karl von Bahnof - Už se vidím, jak budu v 70ti letech...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 7. 2011 18:04

    Karl von Bahnof (neregistrovaný)

    Už se vidím, jak budu v 70ti letech mistrovat ve fabrice 30ti letejm lidem a oni mě budou brát úúplně vážně :) Taky vidím, jak se budu neustále vzdělávat, abych za dvacet let rozuměl třeba kontrolorům, kteří už v tu dobu nebudou 30 let používat mikrometr a laser bude pomalu zastaralej fenomén. Abych pochopil práci "encéčkářů" a uměl naprogramovat stroj, když bude třeba, abych stále držel krok s podnikovejma (a jinejma) softvérama, uměl aspoň tři jazyky anebo měl velice slušný základy psychologie... a vím já co ještě.
    Je přece jasný, že člověk stárne. A nejen fyzicky. Kdo z nás si umí představit 70ti letýho zedníka, na lešení v desátým patře?? Jen blázen. Kominíka na střechách, řidiče v šíleným provozu městských silnic, s pěti dioptriema, neboť i oči stárnou.. Je to naprosto absurdní. Možná, že řečičky, typu - "populace stárne".. jsou pravdivý. Ale je pravda i v tom, že je čím dál zdravější??? Ani omylem. Česká populace je stále jednou z nejvýce "nezdravých" evropských populací a jen zvrácenej optimista by očekával prudký zvrat v následujících dvaceti letech. Nechci bejt sprostej, ale proč ti naši "vládnoucí" ignoranti musí bejt vždycky papežštější, než papež.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).