Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nejlevnější povinné ručení aneb dejte si pozor! od *IWO* - Zvláštní, pod článkem mám shodou náhod reklamu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 6. 2008 20:57

    *IWO* (neregistrovaný)
    Zvláštní, pod článkem mám shodou náhod reklamu na Kooperativu. Zase zloděj volá "chyťte zloděje"? Torchu průhledný konkurenční boj.
  • 30. 9. 2008 14:47

    Konkurence (neregistrovaný)
    Tenhle článek psal někdo, kdo pracuje pro konkurenci, to jinak není možné. a) Zkalkuloval jsem si povinné pojištění na auto a vyšla (to co chci a ty bonusy co mám) nejlevněji Alianz, na motorku v současnosti ČP. Dneska jsem dával SPZ do depozitu a do teď jsem to měl právě u ČPP. Tak jsem zvědavý, za jak dlouho mi vrátí přeplatek cca 900 Kč (bylo mi řečeno že do 30 dní od konce měsíce ve kterém jsem to zrušil). Jinak ČP mi přeplatek za auto, které jsem prodal (100 Kč přeplatek) nevrátila, protože asi vyhodnotila, že o 100 Kč se jí nebudu hlásit, protože když tam budu volat, tak si mě budou přepínat sem a tam a já protelefonuji více jak 100 Kč a když tam poběžím, tak se mi to také nevyplatí. b) Management je odpovědný akcionářům, tak když budou v červených číslech tak dostanou padáka a to nikdo nechce. c) I když zkrachujou tak co-viz předchozí příspěvek. d) Autor by se měl kouknout do výroční zprávy pojišťovny, na její CF a zisk, objem aktiv a pasiv a pak psát. Já to hledat nebudu, je mi to ukradené, ale autor to evidentně také nehledal, když tam o tom nepíše.
  • 4. 11. 2009 13:56

    anonymní
    Souhlasim, ze CPP neni nejlevnejsi pojistovnou..asi to mozna byla nejaka super akce..
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).