Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Naúčtoval si o 36 Kč více na jízdném a dostal okamžitý vyhazov od l0l - take bych nechtel zamestnance co se me snazi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 10. 2014 8:35

    l0l (neregistrovaný)

    take bych nechtel zamestnance co se me snazi osidit. ano ta castka je bagatelni, ale svedci to o charakteru a jak mam vedet, ze me priste neslovi o vic? a co kdyby to delali vsichni zamestnanci? taky se nad tim ma mavnout rukou a rict, vzdyt je to jen padesat kacek, no u 20 zamestnancu uz litr.
    navic obhajoba stylem, "po upozorneni jiz dale nepozadoval jejich proplaceni", co to je? to je jako polehcujici okolnost, kdyz chytim v kramu zlodeje co stopil pet rohliku a on je tedy vrati, ze jako vlastne nekradl?
    opravdu by me zajimalo, kdy uz by se jako mel narok zamestnavatel ozvat, az to bude za 80kc nebo 150kc a kolika zamestnancum by to mel tolerovat kdyz budou okradat treba jen o padika co?
    navic clovek v pozici kontrolora! osobne bych ho vyrazil take.

  • 9. 10. 2014 0:33

    Webb (neregistrovaný)

    Podle téhle logiky by měl stát odebírat živnostenská oprávnění každému, u koho najde v účetnictví třeba i korunovou nesrovnalost.

    Zaměstnavatel okrádání tolerovat nemusí, ale na vyhazov to rozhodně není. Navíc není jasné, jestli to ten zaměstnanec udělal úmyslně, nebo se spletl. Já bych teda pro takového zaměstnavatele pracovat nechtěl.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).