Hlavní navigace

Názor k článku Najít nové zaměstnání nemusí být problém od anonym - Nikdo po vás nechtěl se v 18ti ženit,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 1. 2008 9:13

    anonymní
    Nikdo po vás nechtěl se v 18ti ženit, ale 30ka už je pozdě. Vidím to na svém okolí, kdy si po 30ce upíchli děti, dnes je jejich vlastní děti vytáčí k nepříčetnostem nebo když na to mají, prdnou děti chůvám, a sami vychovávají děti jen penězi. No a soused si dokonce upíchl dítě někde po 40ti, když s ním šel někde po ulici, tak na holku lidi volali "dědeček ti jde". Fakt, slyšel jsem na vlastní uši. A nejednalo se o důchodce se zlatými řetězy na krku, kterého v 45 chytne druhá míza a nabrnkne si přítelkyni ve věku své dospělé dcery. Nyní chtělo dítě jít studovat, ale důchodce nemá na to vydržovat dítě na střední škole, natož na vejšce. Teď jsem si všiml, že tohle už tady popisuje Klára - já píši za sebe, takže jen shoda názorů a zkušeností.

    "Lézt do zadku" a "být ochoten udělat o něco víc" bych i já charakterizoval jako to samé.

    K čerpání nemocenské - pokud vás chytne nějaká nemoc víckrát do roka (není problém na jaře a na podzim chřipka nebo nachlazení), vycamráte dovolenou na samoléčení a z čeho budete čerpat na SríLanku nebo Maledivy? Pochybuji, že by vás uspokojila cesta do těchto dálav ve výši 5 dnů... Pokud nemáte v práci ovšem priviligia typu 60 dní dovolené.

    Máte asi štěstí, že jste pravděpodobně Pražák. Žiji ve statisícovém městě (a příbuzní ve venkovském okolí) a do zdravotnického zařízení se jinak než v pracovní době nedostaneme. Jó, to bylo odsuzování komunistů při převratu, že lékaři neordinovali i po pracovní době běžných občanů. Dnes je to to samé, ale děje se tak za kapitalistické vlády, takže dnes je to v nejlepším pořádku ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).