Hlavní navigace

Názor k článku Na nový kotel budete moci získat dotaci až 127 500 Kč od marťas - já psal přesně soukromé aktivity v podobě bazénu,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 7. 2015 15:39

    marťas (neregistrovaný)

    já psal přesně soukromé aktivity v podobě bazénu, to fakt není prospěšné pro celou ulici narozdíl od nového kotle, který pocítí celá ulice, respektive neucítí ten smrad ze starého kotle, do kterého se mohl nalít třeba i vyjetý olej a vono z toho bylo Máňo teplo :-)))))) Chce to číst vše a né záměrně vytrhávat půlku věty. :-)
    "vybrane penize se dostanou mezi lidi" - tato má věta měla taky pokračování a to to, že nejsem bláhový a nemyslím si, že nebýt dotací, tak by se snížily daně. Ideální by to bylo bez dotací a s tím snížení daní - ale jak jsem psal to snížení daní nehrozí a tak, si stojím za tím, že alespoň nějaké peníze se dostanou mezi lidi.
    Tak ta vaše naše socialistická pakáž - dyť je to úplně jedno, kdo je u válu. On Kalousek a jeho SWARZTOP09, popřípadě ODS s Topolem, Nečasem si hráli na pravicové strany(a voliči jim to žřali a žerou doteď), přitom dělali opatření socialistická, jako např. zvýšení jedné ze sazeb DPH z původních 5 na 14 procent. A tom jak ubohé bylo celé to vládnutí (od 2007-2012), kdy opatření postihovala jen ty nejslabší u nás, tj. důchodce - tak o tom se mi ani nechce psát, ale musím. Poplatky u doktora, poplatky za položku, posléze jen za recept. Dyť to jsou jen další daně, které se ovšem nazývají poplatkem Atd. atd., nějaká valorizace důchodů, výsměch. Jak mi děda říkal, že mu po x letech přidali 40 korun, tak tomu jsem nevěřil, ale bylo to tak. To nebylo k smíchu, ale k pláči.
    Jinak všichni jsme viděli, kam ty Kalouskovy škrty vedly, všude okolo nás byl růst ekonomiky a jen u nás to jaksi nerostlo, čím to asi bylo? :-)
    K růstu by jsme se holt neproškrtali a nezaměstnanost by byla větší a s tím související větší výdaje na různé příspěvky nezaměstnanosti. Čili by se škrtalo, ale výdaje by rostly. :-))))))) A to nebudu dále rozvádět možnosti optimalizace a brutální snížení daně z příjmu podnikatelů. Ale tak to zas byl tah, kterým si Kalous a jemu podobní zajistili alespoň nějaké ta procenta v dalších volbách. A měl bych toho daleko víc, ale Vy si zas vytáhnete jen půlky vět a budete skákat jak čertík, že jsem napsal to či ono. :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).