Hlavní navigace

Názor k článku Mýty o poplatcích za účet v exekuci. Banky musejí poskytovat součinnost bezplatně od SocPredator - Víte proč v našem státě tak špatně funguje...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 11. 2013 20:00

    SocPredator (neregistrovaný)

    Víte proč v našem státě tak špatně funguje státni správa? Protoze presne tak teoreticke a mylné úvahy maji jedinci s rozhodovací pravomocí, s predstavou, ze asistentka ma s jednou součinností 30 sekund práce. Takovou blbost muze rict jen clovek mimo realitu, netusici, kolik takovych soucinnosti denne banka vyřizuje a že následnou práci žádný automat nevyřídí je snad úplně jasné.

    Mimochodem, soucinnost chodi plosne do vsech bank, protoze exekutor pochopitelne netusi, ve ktere ma dluznik ucty. Takze se nam tech 30 sekund trochu násobi, ze? Dale asistentka musi zjistit, jestli je to klient banky a jestli má vůbec něco na účtu. Pri došlých 50 dotazech za den, je to práce na hodiny. Asistentka plati zdravotní a sociální pojištění, tyto peníze musí ten, kdo ji plati, vygenerovat - nepadají z nebe, to jen u státních ouřadů, pronášejících vtipné hlášky! Až tento vteřinový odborník vynalezne UI, určitě bude možné ji propustit!

    Takže milej zlatej. Robotizace a automatizace prozatím došla jen do fáze přepravy zprávy, další práce s danými informacemi nezajišťuje umělá inteligence, a banka s tím má samozřejmě náklady. Ale možná byste nám mohl ukázat, jak se s daným příkladem vypořádáte za 30 sekund, ujišťuji vás, že za tu dobu zprávu možná vydolujete z toho IT prostoru, ale dál už neuděláte ani ťuk.

    Tím neomlouvám nesystémových 250 Kč u FIO banky, banka by neměla přenášet své povinnosti na klienty a pokrývat tyto náklady stejně jako pokrývá další bankovní činnosti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).