Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Můžete se na nás spolehnout, říká Česká spořitelna a vsází na emoce od Jerry001 - velke banky typu Ceska sporitelna, Komercni banka se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 3. 2017 9:48

    Jerry001 (neregistrovaný)

    velke banky typu Ceska sporitelna, Komercni banka se zameruji na firmy + movitejsi zakazniky. Pro tyto klienty je samozrejme vedeni uctu a spousta veci zdarma a parametry produktu (urokove sazby uveru atd) jsou take uplne nekde jinde, nez pro "bezneho obcana" a obecne sluzby jsou hodne nadstandardni! Na druhe strane zamestnanec, ktery bere 20 tisic korun neni cilova skupina pro tyto banky, pokud u nich prece jenom jsou pak jsou jim uctovany poplatky klidne i v radech stokorun mesicne. Je pak na kazdem, zda chce byt u banky, kde pro nadstandardni sluzby plati nejaka kriteria, ktera nedosahuje, nebo prejde k low-cost bankam, kde bude mit ucet zadarmo i pri malem obratu.

  • 8. 3. 2017 21:24

    Petr_007

    Když mám velkou banku která má zájem o movité, tak ať nabídnou lepší služby.....

    Zrovnejme dve banky. Jedna měsíčně střadatele odrbe o xxxKč. Druhá zdarma. Služby na stejné úrovni. Co si pak vybrat?

    Kdysi dávno jsem byl u Unicredit bank. A tam jsem měl osobní bankéřku, znala mne, kontaktovala mne pouze ona a také na podpis smluv jezdila ke mne do firmy. Tak si představuju služby za které rád zaplatím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).