Hlavní navigace

Názor k článku MůjZnámý.cz. Smíšené pocity ze seriózního doprovodu (test) od Patrik Chrz - Ty, co tuhle práci dokážou dělat, naprosto plně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 9. 2017 10:26

    Patrik Chrz

    Ty, co tuhle práci dokážou dělat, naprosto plně chápu. Hodně peněz za málo námahy. Lidi dělají horší práce za horší peníze - a přestože by asi každý chtěl dělat práci, co dává smysl a bude ho bavit, většina dělá práci co (minimálně jemu) smysl nedává, nebaví ho, ale (lépe či hůře) ho živí. Vždycky si vzpomenu na geniální reklamní poutač jedné pracovní agentury "není to pondělí, co nenávidíte" :).

    Chápu i tu návštěvu bordelu - přestože to "jde i zadarmo", ne každý to umí. Jsou lidé handicapovaný nějakými svými vlastnostmi (fyzickými, psychickými), pro které je to obtížné, až nemožné. Tak proč nevyužít toho bordelu k uspokojené nějaké biologické potřeby?

    Nejméně pochopení mám k službě recenzované v tomto článku - předstírat před svým okolím a vystavovat se zbytečnému riziku prozrazení a třeba i pozdějšímu vydírání, zatímco v tom bordelu je člověk anonymní, tady dává všanc svoje osobní údaje, které se mohou (i po mnoha letech) vynořit v ten nejméně vhodný okamžik a zkomplikovat mu pracovní či osobní život.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).