Hlavní navigace

Názor k článku MůjZnámý.cz. Smíšené pocity ze seriózního doprovodu (test) od Franta - Nevím, co provozovatel nechápe na tom, že jeho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 9. 2017 22:25

    Franta (neregistrovaný)

    Nevím, co provozovatel nechápe na tom, že jeho podnikání je neetické (jak mu řekli někteří dodavatelé, kteří s ním odmítli spolupracovat). Řešit kvalitu takové služby mi přijde poněkud zbytečné, protože i kdyby byla "řemeslně" zvládnutá dokonale, stále je (ze své podstaty) špatná. Nestačí věci dělat dobře - je potřeba dělat dobré věci.

    Lhát svému okolí (přátelé, kolegové, obchodní partneři...) prostě neetické je. Alespoň v 99% případů.

    Dovedu si sice představit hypotetickou situaci, kdy by najmutí takové společnice etické bylo, ale to zabíháme spíš někam do oblasti detektivek/kri­minálek - pokud bych potřeboval obelstít svoje nepřátele, kteří se i ke mně chovají neeticky... Ale to je jednak už trochu nebezpečné a jednak to vyžaduje úplně jinou úroveň diskrétnosti a profesionality. Možná nějaká dobrá bezpečnostní agentura by takovou službu dokázala nabídnout, ale cenově se to bude pohybovat úplně někde jinde. Navíc poptávka po takové službě bude poměrně dost malá a těžko to půjde prodávat takto nešťastným způsobem.

    Pro firemní prezentace, veletrhy, konference... jsou tu zase firmy nabízející hostesky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).