Hlavní navigace

Názor k článku Minimální mzda 2018: pro někoho i 24 400 korun od aster - Předpokládám, že reaguješ na mně - přečti si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 8. 2017 14:01

    aster (neregistrovaný)

    Předpokládám, že reaguješ na mně - přečti si příště všechny příspěvky, než budeš někoho takto školit.
    Kdybys četl všechno, tak bys věděl, že pro mně nebylo před 25 lety po VŠ uplatnění v oboru - to znamenalo vystudovat další obor, ve kterém 20 let podnikám - takže rady, ohledně fabriky, se mě netýkají - stejně jako ty, ani já nebudu se svým vzděláním dělat za minimálku.
    To, že se v podnikání jednou daří a podruhé ne - to ti potvrdí každý, kdo si to aspoň chvíli zkusil. Uvádím tu jen fakta, jak to doopravdy chodí.
    Za nesmyslné považuji hodiny, které strávím u zákazníka, který si poté vybere toho, který má výrazně nižší cenu, protože má většinu lidí načerno, takže jeho cena je logicky někde jinde - ale to je podle tebe asi ten borec s těma správnýma koulema...paradoxně mně EET nevadí - stejně už roky nedělám "bez papíru" a platím daně - ale za buzeraci to považuji i tak, protože ve většině případů to prostě buzerace je.
    A konečně na závěr: je mi líto, že jsi strávil mládí zahrabaný v knihách - ono se při dobré organizaci dalo stihnout studium, brigády i zábava - pravda - mimo zkouškové....mám univerzitu (nikoli humanitní obor) a vím, o čem mluvím.
    P.S. děkuji za kázání - v mém případě se 100% minulo účinkem - ale snad se najde blbec, kterému to pomůže prohlédnout :D

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).