Hlavní navigace

Názor k článku Měšec.cz, Finance.cz a Podnikatel.cz ruší srovnávač s produkty Sberbank od Blanka_B - Mi to přitažené za vlasy tedy nepřipadá, existuje...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 2. 2022 16:41

    Blanka_B

    Mi to přitažené za vlasy tedy nepřipadá, existuje mnoho cest, jak vyjádřit Ukrajině podporu a na tomto serveru se objevují i další možné formy podpory (např, čísla účtů na podporu Ukrajině https://www.mesec.cz/clanky/jak-muzete-poslat-penize-primo-ukrajinske-vlade-prehled-uctu-a-postupy/ nebo informace o odpouštění poplatků za převody peněz na Ukrajinu.
    Ano, nejedná se o kroky, díky kterých by Putin změnil své chování, ale to neudělá ani po nasvěcování budov modrožlutou barvou. Já to chápu jako (nutnou) morální podporu Ukrajiny, pod kterou se plně podepisuji a sama jsem již podnikla kroky ke zrušení účtu u Sberbank (což s ohledem na uzavření poboček a nefunkčnost internetového bankovnictví Sberbank zase není až tak triviálně jednoduché).
    Na vlakové nádraží Bohumín má dnes v 16:00 dorazit vlak, vypravený pro civilní osoby, prchající z Ukrajiny, návštěvu nádraží doporučuji každému, kdo se nechává přesvědčit trollováním o údajném zveličování následků probíhajících bojů na civilní obyvatelstvo.
    Blanka Bendová

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).