Hlavní navigace

Měšec.cz spouští s Tipli listopadovou kampaň. Získejte bonus 150 korun

30. 10. 2019
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Měšec.cz spolupracuje od června s cashback portálem Tipli.cz, díky čemuž můžete získat část peněz ze svých nákupů na internetu. Na listopad jsme se ale s Tipli.cz dohodli ještě na něčem dalším. Už za zaregistrování a první nákup dostane každý nový klient od portálu 150 korun.

Listopad je podle statistik portálu Tipli.cz z pohledu nakupování na internetu nejsilnějším měsícem. Češi ve velkém nakupují na Vánoce, navíc v listopadu probíhají dvě velké slevové akce – 11. listopadu je to AliExpres Day, který se váže na známý čínský e-shop, a pak 29. listopadu Black Friday, kdy slevy nabízí většina tuzemských i zahraničních obchodů.

Měšec.cz se společně s Tipli.cz rozhodl nakupování přes internet ještě o něco vylepšit. Od 30. října do 30. listopadu všichni noví klienti, kteří se zaregistrují na tomto speciálním odkazu, získají od Tipli.cz platinový VIP účet, zároveň ale dostanou v případě uskutečnění prvního nákupu bonus 150 korun.

ZÍSKEJTE DÍKY MĚŠEC.CZ LEPŠÍ CASHBACK

Uživatelé, kteří se zaregistrují přes tento odkaz, automaticky získávají na Tipli.cz platinový účet.

Od 30. října do 30. listopadu 2019 dostanou navíc i vstupní bonus 150,− (v případě provedení prvního nákupu přes portál).

Odměna se jim připíše na jejich účet okamžitě, vyzvednout si ji ale budou mít možnost až ve chvíli, až jejich cashback dosáhne 100 korun. Celkem jim pak Tipli.cz pošle na jejich konto u vybrané banky 250 korun (150,− bonus + 100,− částka nasbíraná z nákupů). Zároveň si ale Tipli.cz stanovuje i podmínku, že cashback 100,– musí uživatel získat do 100 dnů od prvního nákupu.

Platinový VIP účet funguje tak, že Tipli jeho držitelům poskytne cashback odměnu u nákupů zboží a služeb u třetích stran o 5 % vyšší, než je běžně veřejně dostupná výše, kterou portál nabízí svým klientům. Pokud by tedy např. cashback odměna poskytovaná běžným uživatelům Tipli byla 5 %, lidé zaregistrovaní přes Měšec.cz mají nárok na cashback odměnu ve výši 5,25 %.

skoleni_15_4

Tipli.cz nedávno oznámil, že prostřednictvím tohoto portálu bylo v prvních 9 měsících roku 2019 uskutečněno více než 1 % všech transakcí tuzemské e-commerce v celkové hodnotě přes 750 milionů korun.

„Oproti stejnému období předcházejícího roku to znamená nárůst na dvojnásobek,“ říká zakladatel Tipli Michal Hardyn. Podle něj navštíví portál 2,1 milionu návštěvníků měsíčně, spolu s polským a slovenským trhem jde pak dohromady o více než 4,6 milionu zákazníků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).