Hlavní navigace

Názor k článku mBank: Recenze a zkušenosti z Čech i z Polska od anonym - No to jste vytáh na světlo "program" na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 1. 2008 15:16

    anonymní
    No to jste vytáh na světlo "program" na úrovni. Taky jsem ho kdysi snažil využít, ale nebylo na co. Tenkrát byly některé poplatky v rámci reklamních akcí odpouštěny, a tak jsem si vybral z "atraktivní" nabídky nějaké spotřební zboží. Když mi přišlo, myslel jsem, že se někdo spletl. Byl to klasický sortiment od Vietnamců. Na obrázku to vyypadlo lépe, brzká nefunkčnost na sebe nedala dlouho čekat. Nevím, jak je to tady s reklamacemi, když jde vlastně o jakési "dary". Raději si však o pár korun připlatím a budu mít jistotu, že když budu chtít někde platit kartou, že se to povede, budu-li chtít vybrat z bankomatu, budou v něm peníze a i jinak budu fungovat, zavítám-li bez objednání na pobočku, že se mi tam bude někdo věnovat a hlavně bude i znát problematiku a budou jim i fungovat počítače, bud-lio chtít zaplatit u obchodníka kartou, že to rovněž bude fungovat - a tyto jistoty jsem v ČS v žádném případě neměl! Možná nějaký důchodce, co neví co s časem, mile rád přijde opakovaně do pobočky nebo k bankomatu, já si kvůli návštěvě některé z poboček nemíním brát dovolenou - jak mají nevyhovující otevírací hodiny.
    Co znám zaměstnance ČS, tak nemají vůbec přehled o konkurenci a trvdošíjně hájí jen to svoje, i když je to mnohdy pěkný paskvil. A to musíte mít veden u ČS účet i po skončení pracovního poměru?

    Jen pro informaci: mám účet za 169,-- CZK, kde je jinak vše běžně používané zdarma. Včetně 2 platebních mezinárodních embosovaných Vis včetně pojištění. Nevím, na kolik vyjdou samostatně v ČS, u mé banky stojí samostatně po 750,-- CZK, tedy rozpočítám-li 1500,-- CZK na měsíc a odečtu od 169,--, stojí mne vedení účtu jen 44,-- CZK měsíčně! Komfort obsluhy nesrovnatelný. Vše funguje jak má.

    Jen doufám, že až si tuto chválu přečtou majitelé banky, nebudou chtít kráčet ve stopách ČS a dvouciferního růstu meziročního zisku a nezdraží vedení účtu i karty na dvojnásobek ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).