Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Máte záložní plán, jak v důchodu nepřijít o střechu nad hlavou? od revmatik - Doufám, že za této situace, kdy vznikají "sdílené...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 8. 2019 1:52

    revmatik (neregistrovaný)

    Doufám, že za této situace, kdy vznikají "sdílené byty" seniorů, už žádný mladý redaktor a neinformovaný politik nebude připomínat, že v bývalém sajuzu (a ono je to tam jistě v mnoha příp.stejné i teď) , že "kolektivnyje kvartíry" nedovolily soukromí, vše bylo společné-komunistické, kuchyně, WC, spíže. Chci vidět, jak se budou společně žijící důchodci se slábnoucí paměti (mě je také už 78) hádat u společné spajzce, kdo komu co snědl! Zdá se, že sbližování západu s východem začíná platit i dnes. Žijeme snad v EU, kde zítra znamená už včera á la mrtvý Soviet Union ???!!!

  • 7. 8. 2019 9:42

    P2010 (neregistrovaný)

    V poslední době vzrůstá i obliba sklepních bytů, jen tady v ulici jich vzniklo za posledních pár let nejméně šest. Nevím jak se hodnotí jejich "důstojnost" ve srovnání (s dnes již taktéž cenově nedostupnými) paneláky, ale evidentně se přibližujeme životní úrovní západu :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).