Hlavní navigace

Názor k článku Máte smlouvu s Europe Easy Energy? Zbystřete, koupil ji lovec klientů od VlK - Souhlasím s vámi. Tyto firmy nabízejí něco, co jiní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 12. 2015 9:35

    VlK

    Souhlasím s vámi.
    Tyto firmy nabízejí něco, co jiní ne. Obchodní zástupci při prodeji lžou. Což nepřímé důkazy jsem měl jen u X-Energy, svou příbuznou ve značně důchodovém věku jsem naštěstí leccos naučil, takže se nebála svými slovy pro jistotu napsat na smlouvu, že si nepřeje změnit dodavatele - to ji totiž ústně tvrdil prodejce, že nemění dodavatele, i když smlouva tvrdila něco jiného. A smlouvu stáhli, i když podepsala změnu dodavatele.
    Což bohužel jiná příbuzná v důchodovém věku s Comfort Energy neudělala. Tak se musela (pro jistotu) projet do Prahy s žárovkami, které dostala jako "dárek", se smlouvou, která měla být jen nezávazná.
    Jediný způsob, jak se bránit, je zapnout diktafon, ale kdo to dělá? Nebo přečíst a rozumět smlouvě (a přitom na případné dotazy dostat, vyžádat si písemnou odpověď).
    Souhlasím s vámi, obchodní vztahy nejsou pro nesvéprávné a proto pryč od takovýchto firem, jejich jednání nechci podporovat tím, že budu jejich zákazníkem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).