Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Lze benzín nahradit levnějším biopalivem E85? od Perpetum mobile - energetický obsah o 30% nižší - Prosím autobazary, aby při prodeji ve smlouvě garantovali,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2012 5:22

    Perpetum mobile - energetický obsah o 30% nižší (neregistrovaný)

    Prosím autobazary, aby při prodeji ve smlouvě garantovali, že vozidlo nebylo provozováno na E85 (směs lihu). Podvedeným kupcům radím, aby po takovémto nemilém zjištění uplatnili skrytou závadu, neboť vozidlo nebylo provozováno na palivo uvedené v technickém průkazu.

  • 24. 4. 2012 23:05

    Keni (neregistrovaný)

    No, na Vašem místě bych to tak rychle nezavrhoval. Ono se stejným autem také někdo dokáže jet o 50% úsporněji. Já dokázal se Superbem 1.9 jezdit za 6.5. 80% město a šéf při skoro stejných podmínkách jen za 6.0. Kolega zase za 7litrů a všichni řidiči z povolání. Z toho benzínu se nespotřebovává 100% energie a také benzín je narozdíl od ethanolu při spalování méně ekologický, tedy ještě škrcen.
    Tím nehci ale tvrdit, že se nejedná o podvod. Popravdě za4ínám si o této technologii zjišťovat informace a váhám. Ale stejně na to buď budem jezdit časem z důvodu ekologii všichni a s dodaněním za částku, že dneska je to zadarmo nebo se používání mimo FFV zakáže. Kradouskovi se tím snižuje objem, ze kterého se vesele krade.

  • 17. 9. 2012 21:50

    Prihlizejici (neregistrovaný)

    Ty si myslim nejakej trouba co??

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).