Hlavní navigace

Názor k článku Lidé si zvykli na blahobyt a přestali přemýšlet. A teď se brání od Lukas - Plne souhlasim s tim, ze se nesrovnava s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 1. 2012 13:50

    Lukas (neregistrovaný)

    Plne souhlasim s tim, ze se nesrovnava s okolim, tedy kdyz uz nas nekdo srovnava, tak s Nemeckem nebo nam naopak ukazuji, jak se zije utlacovanych statech nekde v Africe.

    Sluzby a kvalita vyrobku je u nas na mizive urovni. Nicmene nejvetsi problem vidim v rozprodani statu a predevsim ceskych firem, to ze ma nejaka firma v nazvu CZECH dnes jen znamena ze vetsina investoru je z jizni Afriky a tam jdou take zisky.

    Prace neni spravedlive ohodnocena a lide maji strach ze o ni prijdou, to neni dobry zivot. Souhlasim, ze kdyz je nekdo chytry a sikovny a najde dobry podnikatelsky zamer a poctive si buduje firmu, muze si vydelat. Ale co ti co pracuji taky poctive, ale jako prodavaci, opravari, ..., proste delnici, ti maji zit jak?

    Pokud to tak pujde dal, mam obavy, ze jedinym dalsim krokem bude revoluce, mozna ne zitra ani za rok, ale prjde a jem si jisty, ze lide uz nebudou jen cinkat klicema, opravdu se neco stane.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).