Hlavní navigace

Názor k článku Lichvář nepotřebuje dluh splatit, chce z něj dlouhodobě profitovat od anonym - Nikoli, nezvoli si racionalni politky. Zvoli si politiky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 11. 2009 22:38

    anonymní
    Nikoli, nezvoli si racionalni politky. Zvoli si politiky na zaklade reklamy o tom je demokracie, o nejlepsi reklamne. Proc si lide voli porad ty same strany? Protoze jsou to ty nejlepsi? Ne protoze maji nejlepsi reklamu, sou porad videt. Copak si myslite ze by se jinak mohli dostat k moci naciste nebo komuniste? Preci racionalni clovek by vedel jak to dopadne.

    Navic ja sem nehajil demokracii. Ja jenom tvrdim ze regulace je zpusob zakaznika jak se prizpusobit volne ruce trhu, naopak kartel, monopol resp. oligopol je reakce na druhe strane. Neni mozne se divit, ze zakaznici se dohodnou a zakazi produkt, ktery neprinasi zadna pozitiva a jenom skodi stejne jako byl zakazan freon.

    Dotace fotovoltaiky zdrazuje elektrinu coz naopak snizuje spotrebu a navic to zlepsuje pokrok v teto oblasti. Fotovoltaika vyrobi zatim tak malo elektriny, ze to nema sanci sit pretizit. Kdyby tomu bylo jinak tak "nocni proud" mame pres den a ne vecer a rano. Evidentne take vy delate zavery bez znalosti jenom na zaklade manipulace. Coz jenom dokazuje ze jste clovek jako vsichni ostatni.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).