Hlavní navigace

Lepší cashback a bonus 150 korun. Měšec.cz opakuje kampaň s Tipli

25. 5. 2020
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Měšec.cz už rok spolupracuje s cashback portálem Tipli.cz, díky čemuž můžete získat část peněz ze svých nákupů na internetu. Rozhodli jsme se proto zopakovat akci, kdy každý, kdo se nově zaregistruje na Tipli.cz, získá kromě platinového účtu i bonus 150 korun.

V Česku podle odhadů vzrostly během koronavirové krizi nákupy na tuzemských e-shopech o 20 %. Vyplývá to alespoň z analýz Asociace pro elektronickou komerci (APEK).

„Internetové obchody v průběhu nouzového stavu uspěly a našly nové zákazníky. Zároveň krize přispěla k rychlejšímu vstupu řady dalších obchodníků do online prostředí, které i do budoucna pro ně bude sloužit jako další prodejní kanál. Za výjimečných podmínek by dokonce mohl meziroční růst české e-commerce být až o 10 procentních bodů vyšší, než jsme očekávali v lednu 2020,“ citoval server Lupa.cz výkonného ředitele APEK Jana Vetyšku.

ZÍSKEJTE DÍKY MĚŠEC.CZ LEPŠÍ CASHBACK

Uživatelé, kteří se zaregistrují přes tento odkaz, automaticky získávají na Tipli.cz platinový účet.

Od 25. května do 30. června 2020 dostanete navíc i vstupní bonus 150 korun. Bonus ale získáte až poté, co na odměnách za nákupy nasbíráte během 100 dní od registrace alespoň 100 Kč.

Podobně mluví i Jiří Jirásek, vedoucí marketingu cashbackového portálu Tipli.cz. Podle jeho zkušeností se sice mírně změnila struktura toho, co klienti portálu kupují, pochopitelně se během vládních zákazů přestaly kupovat dovolené, nyní se to ale rychle vrací zpět.

„Během posledních pár dnů a týdnů se chování uživatelů výrazně změnilo. Hned po oznámení vlády o otevření hranic se nám během 1. týdne zvýšilo množství nákupů ubytování přes Tipli o 1000 %, tedy desetkrát. Jedná se o tuzemské i zahraniční pobyty a ubytování, “ říká Jirásek. Navíc se podle něj naučili Češi víc kupovat přes internet i zboží, které dříve nakupovali jen v kamenných obchodech – například oblečení.

Z dat Tipli.cz lze i vyčíst, že se Češi opět vrátili i k nakupování v čínských e-shopech. „Krátkodobě jsme zaznamenali snížení objednávek z Aliexpressu i dalších asijských e-shopů zhruba o 20–30 % na začátku roku,“ dodává Jirásek. Nakupující podle něj ale musí stále u čínských e-shopů počítat s delší dodací lhůtou.

Proto jsme se rozhodli společně s Tipli.cz zopakovat akci z loňského listopadu a nakupování přes internet tak pro vás ještě o něco vylepšit. Od 25. května do 30. června tak všichni noví klienti, kteří se zaregistrují na tomto speciálním odkazu, získají od Tipli.cz platinový VIP účet a zároveň dostanou bonus 150 korun.

Bonus ale získají až poté, co na odměnách za nákupy získají během 100 dní od registrace alespoň 100 Kč. Celkem jim pak Tipli.cz poté pošle na jejich konto u vybrané banky 250 korun (150,− bonus + 100,− částka nasbíraná z nákupů). 

skoleni_15_4

Platinový VIP účet funguje tak, že Tipli jeho držitelům poskytne cashback odměnu u nákupů zboží a služeb u třetích stran o 5 % vyšší, než je běžně veřejně dostupná výše, kterou portál nabízí svým klientům. Pokud by tedy např. cashback odměna poskytovaná běžným uživatelům Tipli byla 5 %, lidé zaregistrovaní přes Měšec.cz mají nárok na cashback odměnu ve výši 5,25 %.

Aktuálně je na Tipli.cz 783 obchodů, které nabízí peníze zpět z nákupů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).