Hlavní navigace

Názor k článku Led, chodník a úraz. Výmluva na kalamitu nefunguje od Autor článku - Omlouvám se za překlepy, odbíhal jsem si dělat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 1. 2017 16:50

    Autor článku (neregistrovaný)

    Omlouvám se za překlepy, odbíhal jsem si dělat teplou večeři... Samozřejmě ten oblíbený venkovský řetězec je coop - mají tam hodně místního zboží, žádná cizina, a především místní pivečka, takže když jsem na dovolené, kupuji regionální piva, vyzkouším všechno, vyberu nejlepší, a to pak piji večer po zbytek dovolené. (Přes den se potuluji přírodou a místními hostinci.)
    Já ty novodobé chrámy konzumu nesnáším, ale vloni před Vánoci to nijak jinak nešlo, manželka měla hodně práce (u nás řídí ona) a mohla na nákup právě jen ten den ráno, kdy začínala slevová akce, to tam jindy nejezdí, protože není blázen (Vietnamci, ale i šílení Češi), ale jinak to nešlo. Tak ta piva. Otevírají v 7:00. Akce měla být na celé svátky, vzali jsme si oněch 8 na 1 nákup povolených kartonů v 7:20 a s námi ještě 1 pán, zbyl tam jeden. Ten Vietnamec, patrně na to nebyl sám, stihl tedy za cca 19 minut naplnit celou hodně velkou dodávku. Ne, nezlobte se, tohle není normální obchodování, maloobchodní prodejce nenakupuje v maloobchodu, ale hezky na fakturu ve velkoobchodu, zase jen prostředek k daňovým únikům. Nevolil jsem ANO, než mne někdo osočí, ale říkám, že na místě pana ministra Babiše bych se neomluvil. Omlouvám se za odbočení od sněhové a ledové kalamity, jsem prostě ukecaný. Děkuji za pochopení.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).