Hlavní navigace

Názor k článku Led, chodník a úraz. Výmluva na kalamitu nefunguje od Klokan - Nejhorší jsou diskutující, kteří vše zjednodušují a šmahem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 1. 2017 11:03

    Klokan (neregistrovaný)

    Nejhorší jsou diskutující, kteří vše zjednodušují a šmahem vynášejí soudy. Pokud si Váš příspěvek přečte důchodce, dle Vás spadající automaticky do kategorie idiotů či imbecilů, tak mu hned po ránu zhoršíte náladu. Kvůli Vám budu teď chodit vskutku opatrně, abych se náhodou mým pádem také nestal imbecilem.

    Mně osobně současný stav vyhovuje a mé město se o chodníky stará vcelku dobře a efektivně. Situace je lepší než v době, kdy byly majiteli nemovitostí prohrnuty 2/3 chodníků a 1/3 byla netknutá. Ve společnosti je efektivnější, když se za vybrané peníze (prostřednictvím daní) koupí technika a úklid zajistí jeden subjekt.

    Předchozí situace, kdy jsme se potili s lopatami před odchodem do práce na chodnících, které nebyly naše, a v létě platili pronájem tohoto chodníku, když jsme si nechali přistavět kontejner na stavební suť nebo si na něj postavili lešení, byla imbecilní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).