Hlavní navigace

Názor k článku Které zaměstnání přežije krizi? od anonym - Naprostý souhlas s Rejpalem !!!!!!!!!!!!!! Názor »Pp« trochu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 3. 2009 16:00

    anonymní
    Naprostý souhlas s Rejpalem !!!!!!!!!!!!!!
    Názor »Pp« trochu obrátím: váš vychvalovaný systém po roce 1989 taky dojíždí ... Podívejte se do spousty fabrik, na jakých strojích se tam v dnešní době dělá. Socialistické TOSky. Na čem jezdí naši zemědělci - na Zetorech z před 89. Nevím, kde to různí soukromí zemědělci vyštrachali, ale běžně vídávám Zetory "kočičky" - 25 koní, bez kabiny. Žil jsem v domnění, že tyhle stroje se nedochovaly ani v muzeích, a ejhle, oni brázdí naše silnice a pole. Platební neschopnost taky nemusíte dávat do socialismu, ale ta patří do dnešní doby. Neplatit obchodním partnerům a nebo strhávat zaměstnancům z výplaty zdravotní a sociální, ale dál už je neposílat, to je taky velká móda.
    S tou ekologií jste mne dostal. Příbuzní pracuji na úseku "ekologické" likvidace odpadů z automontoven a když mi vypráví, dělá se mi špatně. Pominu zdravotní závadnost pracovního prostředí (v čem nechtěli dělat ani Turci, to se nastěhovalo k nám jako "moderní" fabrika). Překvapilo mne, z jakých sajrajtů se u nás vyrábí, co je zmetků a výrobního odpadu, který se musí nějak "zlikvidovat"... Mnohé chemikálie se k nám dováží pod jiným názvem než čím jsou ve skutečnosti, rovněž tak chemické složení některých materiálů je nepravdivé, protože s takovýmto svinstvem nemohou přijít do styku ani lidé v Číně, u nás však ještě líbáme ruce za to, že lidi mají aspoň nějakou práci. Že lidem v takové výrobě vypadávají vlasy, hubnou, a do pár let exnou na raka, to nikomu nevadí. Nikdo nedělá rozbory chemikálií, co jsou ony chemikálie opravdu zač, pochází přece z EU, a tak se oficiálním údajům o chemickém složení věřit musí.
    Dnes, když s něčím nesouhlasíte, se nepodrobujete buzeraci? Omezená svoboda jak bysmet. Politické procesy se navléknou na jiný §, a jste za svobodu slova perzekuován. Zkuste na nějakém mítingu provolávat Ať žije KSČ nebo Sládek. 1) Mítink vám vůbec nepovolí 2) Rozpráší vás těmi samými vodními děly, co se používaly v 89 (Tatry 815, akorát v jiných barvách) 3) Zmlátí vás, předvedou na služebnu a na 48 hodin zavřou. A třeba že vás nikde nezaměstnají. A zkuste se u zaměstnavatele ozvat, že se někde plýtvá, že se jezdí na zbytečné služební cesty, že vybraní jedinci mohou obědvat třeba i 2 hoďky ... O dnešních vztazích mezi lidmi - zvířata mají mezi sebou lepší vztahy. Prostě HNUS - ale hnus této doby.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).