Hlavní navigace

Názor k článku Které stavební spoření je nejlepší? od Jana - Absolutní katastrofa, ve zkratce: Wustenrot mi vypověděl smlouvu, jelikož...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 7. 2014 7:47

    Jana (neregistrovaný)

    Absolutní katastrofa, ve zkratce:

    Wustenrot mi vypověděl smlouvu, jelikož už pro ně nebyla výhodná a smlouvy tohoto typu zkrátka vypověděl (to by mi vůbec nevadilo), ale...

    Peníze mi poslali až po třech měsících (to by ještě taky nebylo to hlavní), ale poradci na pobočce mi sdělili, že částka mi bude vyplacena v první vlně. Když v první vlně vyplacena nebyla, hrozně se divili a že teda bude vyplacena v druhé vlně. Problém je v tom, že já jsem již s penězi počítala a našla si byt, který jsem chtěla koupit...rezervace zaplacena - peníze nikde.

    Při vypovězení této smlouvy mi Wustenrot nabídnul, že když uzavřu novou smlouvu, peníze mi vyplatí do měsíce. Na to jsem odpověděla, proč mám uzavírat novou smlouvu, když už jsem si jednu novou založila dva roky zpátky (měla jsem tedy u W. dvě smlouvy) - to prý se na to nevztahuje.

    Jednoznačně nedoporučuji, poplatek za uzavření smlouvy - 3 000 Kč, za předčasné zrušení se platí pokuta a ještě vám vezmou státní podporu - přítel je pojištěn u jiné pojišťovny a tam mu vůbec nedělali takové problémy, neplatil žádné penále, nic.

    Wustenrot je prostě katastrofální.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).