Hlavní navigace

Názor k článku Kevin Brown: Staňte se milionářem za týden. Podvrh firmy, která neexistuje od majkl - Dr.francois gouws - Já jsem Dr.francois gouws od Harlesden,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 11. 2012 1:05

    majkl (neregistrovaný)

    Dr.francois gouws -
    Já jsem Dr.francois gouws od Harlesden, North West London, tady v Anglii. Pracuji pro UBS Bank, Londýn. Píi Vám o obchodní návrh, který bude mít obrovský přínos pro nás oba. V mém oddělení, je vedoucí účetního auditu Greater London regionální kanceláře, jsem zjistil, oputěné částku ve výi 15 milionů Velké britské Pounds libry (patnáct milionů Great Britská libra) v účtu, který patří k jednomu z naich zahraničních zákazníků zemřelých, miliardář Obchodní Mogul Pozdní Pan Moises Saba Masri, id z Mexika, který byl obětí zřícení vrtulníku na začátku minulého roku, co vede ke smrti a jeho rodinných přísluníků. Saba byl 47-roky-starý. Také v vrtulníku v době havárie byla jeho manelka, jejich syn Avraham (Albert) a jeho dcera-in-law. Pilot byl také mrtvý.
    Volba Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde ijete, obzvlátě vzhledem k citlivosti na transakce a důvěrnost zde. Nyní ná bankovní bylo čekání na některý z příbuzných přijde-a k tvrzení, ale nikdo nemá dělat, e. Osobně jsem byl neúspěný při rozmisťování příbuzným po dobu 5 měsíců teď, mám usilovat o vá souhlas k vám jako dalí příbuzný / Bude příjemce na zemřelého tak, e mohou být výtěek z tohoto účtu oceněn na 15 milionů liber být vyplacena na vás.

    To bude vyplacena, nebo sdílená v těchto procent, 60% pro mě a 40% na vás. Mám zajitěné vekeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být pouity k zálohování toto tvrzení jsme tvorby. Ve, co potřebujete, je vyplnit-in vae jména na dokumenty a legalizovat to u soudu dokázat, jste zde jako oprávněný příjemce. Vechny ádám nyní je vae upřímná Co-operace, důvěrnosti a Trust umonit nás vidět tuto transakci prostřednictvím. Já vám zaručit, e to bude popraven za legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli poruení zákona.
    Prosím, uveďte mi následující, jak jsme na 7 dní spustíme ji projít. To je velmi URGENT PROSÍM.

    1. Celé jméno:

    2. Vae Direct Mobile Number:

    3. Vae kontaktní adresa:

    4. Vae Povolání:

    5. Vae Národnost:

    6. Vá sex / Věk:

    S prola metodický vyhledávání, rozhodl jsem se Vás kontaktovat doufat, e vás najdou tento návrh zajímavý. Prosím o Vae potvrzení této zprávy a naznačuje vá zájem vám poskytne více informací. Endeavour, dejte mi vědět vae rozhodnutí, spíe ne dret mě čeká.

    S pozdravem,

    Dr.francois gouws

    No je to hrozné,ale nejsme přece tak blbí,ale věřím,že se někdo nachytal - dokonce jsem o to četl článek.
    S pozdravem
    Majkl

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).