Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kdo vás pojistí proti terorismu? od MP - Mám vlastní zkušenost. Chtěl jsem jet na jezero...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2015 6:10

    MP (neregistrovaný)

    Mám vlastní zkušenost. Chtěl jsem jet na jezero Hulon (blízko General Santos City, Mindanao, Filipíny), kde je nenulové riziko únosu. Tak jsem se chtěl pojistit, aby když by se stal průšvih, aby to někdo řešil. Myslíte si že jsem někde uspěl? Pojišťovny vás výborně pojistí proti virtuálnímu riziku. Pokud je riziko reálné, nikdo vás nepojistí.

  • 23. 10. 2015 12:25

    mr

    Přesně tak.Realita a posuzování na základě někoho kdo to nezažil a sedí pohodlně se svým plným břichem plných mrtvých zvířat a výkalů na cizí židli a čerpá pouze z virtuálního webu, keců, ministerstvech MZV je podvod mnoha pojišťoven.Na skutečný terorizmus nikdo nepojistí, tak virtuální a není to ani mnohdy od koho vymáhat. Všechny pojišťovny podvádí.To bez diskuse.
    Odvolávají se na mrtvé statistiky, články atd.Ve skutečnosti celá pojistka zahrnuje i to, co jste nežádali a platí se jen tak pro jejich zábavu.To, co skutečně chcete pojistit sice zapíší, ale stejně platíte to, co je již v jejich pojistných smlouvách. Takže existují pouze dvě smlouvy v jedné a nedá se proti tomu bránit.Zjistíte to až v případě události pokud budete postiženi a potom teprve budete měnit smlouvy. Terorizmus je i skrytý a všichni jim trpíme ačkoli ani nevíme odkud přichází.Stačí říci slovo korupce a už víme, že ten skrytý terorizmus ať fyzický nebo psychologický existuje a bránit se nelze, protože je v mnohém případě uzákoněn a skrytý za kecy a podvodnou manipulací která se pojistit nedá.

  • 23. 10. 2015 15:17

    jezevec (neregistrovaný)

    zase na druhou stranu, proč by se mělo pojišťovat zřejmé riziko. pojištovna je přece založená na tom, že ode všech něco málo vybere, a pokud se někomu stane nějaká VYJÍMEČNÁ škoda, tak se mu na ní všichni štatsnější účastníci složí.
    proč pojištovny nepojistí barák v povodnovém pásmu, proti povodni? no protože je snad jasný, že ho voda každé jako vypláchne.
    takže jedete do nějakých prdelovic, kde riziko terorismu je značné? proč by vás proti tomu měl někdo pojistit?

  • 23. 10. 2015 16:43

    bes přesdívky

    Predesilam, ze pojistovny nepovazuji za solidni firmy, ale v tomto pripade to vnimam spis takto

    1. Pokud jede do nejake oblasti, kde je vysoke riziko a zname bezpecnostni problemy. Pak nezbyva nez se na to riziko pripravit sam, ze svych zdroju a nechtit po druhych (platcich pojisteni), aby se na vase skody skladali.

    2. Pokud jedete nekam, kde neni duvod zvysene riziko ocekavat jako cesty po EU. Pak by pojistovna mela skodu hradit. Napriklad i pro nedavnou udalost v Tunisku.

  • 23. 10. 2015 18:37

    uffff (neregistrovaný)

    Tak ony pojišťovny nakonec nejsou obyčejný kšeft, ale spolky kde se na sebe lidi skládají.
    A zajišťovny potom musí být zase charita, kam pustí jen bohatší, jakási extraliga dobrodinců.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).