Hlavní navigace

Názor k článku Kdo vám dá nejrychleji úvěr ke stavebnímu spoření? od karak - Tak samozřejmě, že nejlepší finanční poradce je nezaměstnaný...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 2. 2015 20:36

    karak (neregistrovaný)

    Tak samozřejmě, že nejlepší finanční poradce je nezaměstnaný moula, kterého ve druháku vyhodili z FTVS, učitelka MŠ, bývalý sanitář (takové jsem opravdu potkal).

    Je snad jasné, že žádný absolvent 5ti leté právnické fakulty nemůže být hned po státnici advokát, ale musí 3 roky koncipovat, pak projít náročnými profesními zkouškami a poté X-let nabírat zkušenosti malými případy, než si získá pozornost klientů.

    Znovu opakuji: kdo nevystudoval na VŠ finanční poradenství a nedělal náročné profesní zkoušky a přesto je natolik drzý, že si na vizitku pod jméno píše "finanční poradece", JE PODVODNÍK!

    Osoba prodávající pojištění, stavebka, fondy, penzijka a hypotéky, je samozřejmě obchodník, prodejce, zprostředkovatel, což jsou legální a poctivá povolání. U takových osob rád úvěr, pojistku nebo stavebko zakoupím, ale nebudu se s nimi radit o svých rodinných a osobních, nebo snad dokonce firemních financích.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).