Hlavní navigace

Názor k článku Jsou dnešní peníze ještě plnohodnotnou odměnou? od jezevec - Děláte stejnou chybu jako autor toho infantilního klipu....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 8. 2008 13:11

    jezevec (neregistrovaný)
    Děláte stejnou chybu jako autor toho infantilního klipu.
    Takže vy si půjčíte tři mega za dům, a nedostanete žádné peníze, jen číslo na výpisu. Ani developer nedostane žádné peníze, jen číslíčko na výpisu. Čím platí developer dodavatelům a stavebním firmám? Aha, číslíčkem na výpisu, peníze nikdo nepotřebuje. Čím stavební firmy platí zamestnance a jejich odvody? Ach jémine, taky jen číslíčkama na výpisu. Takže všichni si jen přesouvají číslíčka na výpisech, ale žádné peníze reálně neeexistují. A banky mají ze všeho desátek, takže na každou virtuální transakci která není podložena penězi či zlatem (či MMF) vydělají desetinásobek. No vystemiale experti!!!! Zřejmě kdyby šlo platit pivo v putyce kreditkou, obejdeme se uplně bez peněz, budeme si jen přesouvat čísla, která nejsou ničím kryta.
    Akorát mi furt neni jasný, co by se stalo, kdyby někdo chtěl ty čísla vyměnit za opravdický peníze nebo dokonce konvertibilní měnu - jestli by nebyl průser?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).