Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jiří Paroubek: Zatlačíme na banky, aby změnily poplatkovou politiku od Nof - Soudruh Pablbek by se měl naučít číst a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 5. 2010 15:32

    Nof (neregistrovaný)

    Soudruh Pablbek by se měl naučít číst a nevěřit všemu so mu soudruh Nedělá nakuká. Je zvláštní, že mě měsíčně vychází používání mého bankovního institutu zhruba na 78Kč (debetní i kreditní karta vč. pojištění, asi 7trv. příkazů, asi 5dalších převodů z účtu, možná jsem něco opomenul). Kdybych ovšem byl zákazníkem České Šiditelny, pak by mě toto vyšlo skutečně dráž.

    Ale to je chyba člověka, že si zvolil špatný bankovní dům.

  • 11. 5. 2010 16:54

    Patrik Chrz

    ..a jde to i levněji. Já mám nějakých 14 účtů (běžné, spořicí) a nějaký ten termínovaný vklad a vkladní knížku celkem u 8 ústavů a kromě zahraničních plateb nezaplatím za celý rok ani korunu (a ty zahraniční platby jen ve zvláštních případech, obvykle používám devizové společnosti).
    Lidi jsou prostě líní „hlasovat nohama“. Já jsem už opouštěl 4 ústavy a nikdy to neznamenalo sebemenší problém. Jde o to nespoléhat na to, „že to někdo zařídí“, ale zařídit si to sám.
    A nedivím se ani těm, co mají účet u ČS. Ať je jaká je, nabízí opravdu nejširší paletu služeb a věřím, že někomu to může vyhovovat (a dokonce můžete mít její základní služby zdarma, pokud přes účet proženete měsíčně sto tisíc), já mezi tuhle skupinu nepatřím, ale určitě nemíním někomu „zakazovat“, aby měl účet tam (bez ohledu na to, jestli za účet platí nebo ne).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).