Hlavní navigace

Názor k článku Jestli nechcete platit alimenty z desetitisíců, musíte prokázat své příjmy od Jarmila - My jsme to v rámci jeho ochrany vyřešili...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2014 13:52

    Jarmila (neregistrovaný)

    My jsme to v rámci jeho ochrany vyřešili jinak. Měl domek, na který si jeho doslova nenažraná ex dělala zálusk, že se to prodá a ona shrábne prachy. Jak jsme to zjistili, nařídili jsme jim, aby domek v rámci rodiny darovali. Byly tam 4 děti, domek vlastnili dva vlastníci (ona stará paní a syn, který se i ni staral). každý daroval svou polovinu domku dalším dvěma dětem. Tím z nich byli oficiálně bezdomovci a nebylo co prodat. Další děti mají každé své bydlení a bydlet tam nikdy nebudou. A tím, že jsou opět dva vlastníci, je i domek chráněn, protože vlastníci by se napřed museli dohodnout, co se bude dít dál. A původní majitel spokojeně bydlí, leč dneska nikoli ve svém.
    PS: tím nechci říct, že by se neměly platit alimenty. Problém je v tom, že onen dotyčný je platil, ale když jsem viděla, že na každý doslova prd si jeho ex bere právničku a náklady na právničku o řád přesahovaly výši placených alimentů, tak si myslím, že krok, který byl udělán, tedy darování domku, byl jedině správný. I na nenažrance musí být tvrdý klacek.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).