Hlavní navigace

Názor k článku Jenom úvěr bydlení nevyřeší od HNF - Milý pane V. mne osobně je jedno, co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 11. 2008 11:12

    HNF (neregistrovaný)
    Milý pane V. mne osobně je jedno, co chce EU. Byli jsme kdysi svrchovaný stát a při převratu nám bylo slibováno mimo jiné, že se už od nikoho nenecháme sekýrovat nebo že už nikdy více cizí vojska na našem území. Ale skutek nějak utek.

    Mám dojem, že vy píšete taky samé blbosti, a ještě k tomu nečesky. Pro mne je určitě příjemnější číst příspěvek v češtině, dle vašich názorů plný hloupostí. Každý má právo na názor, a tak co považujete vy za hlouposti, jiní za hlouposti nepovažují, a naopak.
    Samochvála smrdí, a ani já nejsem přesvědčen, že píšete rozumné věci (co sleduji Měšec, tedy ne jen tento příspěvek).
    Ohledně např. zdanění je mi skutečně jedno, zda zaplatím ze mzdy tisícovku daň a na DPH další 2 tisíce, nebo ze mzdy zaplatím 2 tisíce a na DPH jen tisícovku. Bohužel, dnešní realita vypovídá spíše o tom, že při stejném platu zaplatím na srážkách 4 tisíce a na dalších, nových poplatcích zaplatím další tisícovku, která předtím šla z daní nebo jiných srážek typu sociální, zdravotní. Takže pro řadu občanů to představuje při stejném objemu příjmů zvýšené výdaje, a tím i pokles životní úrovně.

    " nevíte, že i ČSSD měnila sazby" - nevím, zda jsem příspěvek špatně četl, ale nikde z něj nevyznělo, že ČSSD sazby neměnila. Tudíž nechápu, proč ČSSD do toho taháte.

    Byli-li bych já osobně někde v cizině, tak se věnuji jiným činnostem než diskuzi na Měšci přes mobil. Aspoň toho noťase bych si pořídil ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).