Hlavní navigace

Názor k článku Je leasing mrtvý? od Jarmila - Hombre, jak tak čtu Vaše příspěvky, nemáte vy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 4. 2010 20:42

    Jarmila (neregistrovaný)

    Hombre, jak tak čtu Vaše příspěvky, nemáte vy náhodou na zádech křídla a nad hlavou svatozář? Vy nemáte sklerózu, nikdy jste nešlápl na broučka, nikdy jste nikomu nezalhal a do školy jste chodil i o půlnoci, že?
    Já jsem jen psala o tom, jak mi byla dlouhá historie u banky na dvě věci. Nesnažla jsem si půjčit, nesplácet a nechat se honit po všech čertech exekutorem. Jak banka napsala dopis, hned jsem ji kontaktovala s tím, že se stalo nedorozumění. Banka holt k situaci přistoupila radikálně a já následně taky. S bankou jsme se vyrovnali a víc spolu nechceme nic mít. Já jsem pro ni nespolehlivý klient, co si jednou za X let dovolil mít sklerózu, banka je pro mne za svůj necitlivý postup nepřijatelná, když si za každou cenu stála na svém. Oni teď mají jiné, spolehlivější klienty, já jinou banku, oba jsme dneska maximálně spokojení a to je to hlavní, ne?
    Kéž by takové jako PS byly vždycky všechny banky! Tak proč jsme teda banky v 90. letech nejprve sanovali ze státního rozpočtu a následně prodávali za úsměv jediný? Nemuseli jsme mít ani tu Konsolidační agenturu, placenou ze státního rozpočtu. To mi teda fakt hlava nebere.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).