Hlavní navigace

Názor k článku Jak vypadá penzijní reforma vyhovující Ústavnímu soudu? od gabinak - Ano, občas se člověk prostě nedostane k diskusi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 2. 2011 14:44

    gabinak

    Ano, občas se člověk prostě nedostane k diskusi pod článkem hned po jeho vydání a někdy ani den potom. Asi se mnou budete souhlasit, že život nejde vždycky podle pravítka a podle plánů - i těch časových... Dotazy směřované ke mě jsem zodpověděla a pro potvrzení napsala i do KPMG - zde si ale budeme muset počkat.

    A že opisuji články? Nikde nepopírám že jsem nečerpala z návrhu MPSV, kde jinde bych také mohla přijít k informacím. Přesto mi přijde dokument natolik zajímavý i když parafrázovaný a ocitovaný s dalším odborným vyjádřením ze strany KPMG, že ho stojí za to zprostředkovat čtenářům. Pochybuji že si tento dokument většina čtenářů sehnala sama....Tak proč ho nezprostředkovat dál...
    Bez kontroly si v tomto případě nedovolím uvádět vlastní výpočty - beze studu přiznám že přímo v nich nejsem nijak kovaná. Článek si nemá hrát na nic víc než nástin reformy - nikde také netvrdím nic jiného. Přesto mi přijde, že pro čtenáře může být zajímavé si o návrhu přečíst, když se k dokumentu třeba jinde nedostanou.

    Proč vám přijdou opsané jiné články? že v nich cituji i vyjádření odborníků? Ta jsou zde na doplnění a samozřejmě někdy také na podporu svých tvrzení pokud se shodují s vyjádřením. Pokud ne, je z toho polemika...Pokud jste soudil pouze z minulého článku, možná jste soudil brzo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).