Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak se naučit vydělávat a investovat? Zkuste to pohledem farmáře od picheLBerg - Investiční systémy vůbec neberou v potaz českou bídu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 4. 2012 0:20

    picheLBerg (neregistrovaný)

    Investiční systémy vůbec neberou v potaz českou bídu o internet - stránky jsou plné javaskryptů a měsíční datový limit je za 2 dny v čudu.

    Dále každý investiční portál vymáhá nějaký pay pal + 7 podobných v američtině psaných portálů, které se mi už několik let nedaří zaregistrovat protože verifikace je příliš složitá - chtějí účty za telefon s mým jménem a já mám mobil na kartu. (jediné co se mi podařilo založit je ZUNO - po 104 hodinách práce)

    Myslím si že jen na základní vybavení bych musel takových 12 let vydělávat, abych mohl zkusit první investici.

    Jen samotné registrace, ověřování a 315 násobné vypisování nečitelné captcha zabere několik let práce ! JAKO KDYBY NESTAČILO JEN JMÉNO A HESLO.

    Takže tady zatím mohu jen číst pokud nevím přesný pracovní postup čím vším musím ještě před první investicí projít a s jakým technickým vybavením.

    Například registrace a platba skype mi trvaly půl roku - je to nad lidské síly !!!

  • 22. 10. 2012 11:30

    David (neregistrovaný)

    Toto mě opravdu pobavilo. V dnešní době už existuje opravdu málo případů s měsíčním limitem na internet - pokud tedy nepočítám mobilní (chápejte, přenosný) internet. I s rychlostí je to úplně jinde než před lety a to si troufnu říct, přístup na internet ohledně investování není až tak složitý.
    Z osobní zkušenosti vím, že účet u Vámi zmiňované ZUNO jsem měl založen přes internet za 20 minut - snad ani to ne. Zde bych možná navrhoval, že chyba nebude pouze v technice.

    Co se ale investování týká obecně - každý má přece možnost investovat přes finanční instituce - banky, pojišťovny atd. A zde bych neviděl investici přes internet nijak složitou. Jen to chce trošku práce a na to Čech není moc najetý.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).