Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Za neodhlášené auto nemusíte platit tisíce na povinném ručení od AAA - to je teda akce roku :) Nejdrive jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 12. 2008 13:08

    AAA (neregistrovaný)
    to je teda akce roku :) Nejdrive jsem prisel na prodejni misto - web Kooperativy nerozlisuje "prave" pobocky a externi prodejce. Pani vse natukala a vyjela ji cena za standardni ruceni (skoro osm set). Kdyz jsem ji rekl ze tohle vazne nechci, zacala se pidit a asi po trech telefonatech zjistila, ze externi prodejci toto nemaji moznost uzavirat. Poslala me na pravou pobocku, kde to opet po kompletnim vyplneni smlouvy hodilo nejakou chybu. Aspon ze uz o tom vedeli, protoze se jim to ten den uz jednou nepovedlo. Infolinka byla naprosto nekompetentni - jakysi chasnik mi tvrdit ze mi da adresu pobocky kde to urcite pujde a pak mi nadiktoval tu samou, na kterou jsem si stezoval ze to tam nejde! Pak jeste placal neco ze on neni programator, ze on to skutecne opravit nemuze (jako bych to od nej zadal). Na odstrel... Nastesti se to povedlo nasledujici den na jeste jine pobocce, ale dobra vizitka pro Kooperativu to vazne neni.
  • 24. 12. 2008 13:12

    Jiří Kuchta
    To je nějaký divký externí prodejce. Já pro KOOP (kromě jiných) dělám taky a mohu v autech sjednat cokoliv, v havarijním mám spíše výhody oproti "přepážkám". Ale osobně bych krátkodobé pojištění nikomu neradil - je to dražší a nebere to bonusy. Raději normální pojistku třeba s kvartální platbou a v případě potřeby výpověď odůvodněná třebas změnou majitele.
  • 29. 12. 2008 21:39

    AAA (neregistrovaný)
    No nevim. Uz jste toto ruceni sjednaval? A drazsi? Na dvoumesicni pojistku si zrejme nebudete prevadet bonus z jine smlouvy. Kdyz mi ta zminena pani vypocitala ruceni na ty dva mesice v normalni pojistce, bylo to skoro osm stovek (objem 1.3 litru, bydliste Praha, bez bonusu). Tak nevim, ale ty dve stovky mi prijdou skutecne vyhodnejsi.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).