Hlavní navigace

Názor k článku Za neodhlášené auto nemusíte platit tisíce na povinném ručení od BornÝ - Už jsem to tu psal, ale pro ty,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 12. 2008 9:09

    BornÝ (neregistrovaný)
    Už jsem to tu psal, ale pro ty, co to nečetli:

    Vlastním totiž výkřik techniky z Mladé Boleslavi a již několikrát jsem byl nucen i přes pravidelný servis v autorizovaném Škodaservisu využít asistenčních služeb - buď odtah nebo zásah mechaniků.
    V článku se sice píše, že "Asistenční služby jsou v obou variantách v ceně, ale jen v zahraničí jsou i pro případ poruchy" - nikdy ale po mne žádnou úhradu nechtěli, i když se tak stalo v ČR a žádné připojištění pro ČR jsem neuzavíral. Navíc jsem někde v nějakém přehledu četl, že všechny ostatní pojišťovny konají asistenci bezplatně až od určitých km od bydliště, ta moje konala doslova i kousek od bydliště. A když jsem viděl, že místní autoservis Škoda účtuje odtah jen po městě bez pětikoruny za rovnou tisícovku, tak vidím, že povinné ručení se mi vyplatí u té mé trochu dražší pojišťovny, i když existují i levnější ústavy typu "tohle z povinného ručení hradit nelze" - i když tím není vlastně dotčen pojištěný - viník nehody, ale oběť nehody.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).