Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak kupovat dovolenou na poslední chvíli od Radek Burda - Omlouvám se, jsme agentura nabízející zájezdy od více...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 6. 2004 13:20

    Radek Burda (neregistrovaný)
    Omlouvám se, jsme agentura nabízející zájezdy od více jak 50 kanceláří. Takže se omlouvam, ale na dané věci mám zájem. Zde jsou fakta:

    1. NENI pravda, ze agentury nabizeji draz, nebot vsechny agentury pracuji s agenturni provizi, nikoli prirazkou. Urcite to pak neni pravda u PREVAZNE a DOMINANTNI casti agentur. Tvrzeni autorky "obvykle levnejsi" je bud lajdacke nebo neprofesionalni nebo schvalnosti. Je to na jejim svedomi. Jina varianta neexistuje.

    2. Zajimalo by mne jak dosla autorka k tvrzeni, ze zajezdy v Nemecku jsou levnejsi a myslim tim samozrejme zajezdy do nejobvyklejsich destinaci. Nikoli tedy mimoradne exotiky, kam lita jen mala cast ceskych turistu. Neboli mluvme konkretne: na ceskem trhu se prodava Tunis za cca 220 EUR (nejnizsi cena, napr. CK EXIM). Umite ho prosim za cenu o 10-15% lacinejsi sehnat v Nemecku, tedy za cenu 190 EUR ??? Na serveru www.e-ck.cz, ktere prodavaji nemecke zajezdy ani v cestovce www.lcc.cz jsem nic takoveho nenalezl. Tedy jsem ho nenalezl u zajezdu od TUI a Neckermanna. Kdo je tedy prosim, pani redaktorko prodava ??? Slo by konkretne ??? Nebo mlzite a nemate nic overeno a jen tak strilite slovicka a "nevite ze delate skody" ?????

    3. Stejne nekorektni tvrzeni je veta "V loňské sezóně dosáhly slevy až dvaceti procent oproti běžným katalogovým cenám, ale letos se takový pokles cen neočekává." Katalogova cena zajezdu do Recka letecky do studii je 12.990 Kc. Dnes se standardne tyto zajezdy prodavaji za cenu 7.990 - 8.990, tedy se slevou 40%. To je realita trhu, to co napsala pani redaktorka jsou bachorky pani Pohadky.

    Damy a panove, pani redaktorka je bud jajdak, nebo podvedena nebo - jak se to pise ve skvarovych romanech - navedena.
  • 28. 6. 2004 13:41

    Jarmila (neregistrovaný)
    Na zari mame s manzelem koupeny zajezd od cestovni kancelare z nemeckych drazdan. Jedeme na Tureckou rivieru do ctyrhvezdickoveho hotelu a opravdu jsme usetrili. Na cestovni kancelar v Nemecku jsme narazili uplne nahodou pri vyletu do predvanocnich Drazdan. Pri pohledu do vylohy cestovky jsme neverili svym ocim, o kolik levnejsi jsou zajezdy v Nemecku oproti Cesku....
  • 28. 6. 2004 13:56

    tomas (neregistrovaný)
    zajezdy v Nemecku (a nejen tam, stejnou zkusenost mam i ze Slovenska) mohou byt levnejsi. Vezmu-li v uvahu tento fakt a k tomu "poklesly" zpusob komunikace pana Burdy, nevim nevim, zda mu verit a nebrat jeho prispevek jen za rozcilenou PR reakci :-)
  • 21. 7. 2004 16:16

    Radek Burda (neregistrovaný)
    Nase kancelar nabizi Turecko v cervenci za 5.990 Kc na osobu, hotel, letenka, polopenze. Opravdu jste usetrili ?????????

    Nezlobte se, nemecke lasty znam.

    Nejsou levnejsi.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).